top of page

Çocuk Atölyeleri


Çiçeklerin iyileştirici etkisini çocuklarınız üzerinde de görün...


Deneyimli çiçek tasarımcılarımız eşliğinde, 5 yaş ve üzeri çocuklar için düzenlediğimiz bireysel çiçek workshopları, İstanbul ve Ankara mağazalarımızda büyük bir keyifle gerçekleşmektedir.

3 - 4 yaş arasındaki minikler içinse; anne - çocuk çiçek atölyelerimiz, küçük yaşlardan itibaren hayatlarına sanatsal bir dokunuş katmayı amaçlamaktadır.

Huzurlu ve sakin bir ortamda geçen 1-2 saatlik atölyelerimizde, çocuklarınızın zihinsel ve motor becerilerini güçlendirme fırsatı bulacaksınız. Çiçeklerin büyülü dünyası, onların duyu bütünlemelerine katkı sağlayacak ve parça - bütün ilişkisini gözlemleme şansı tanıyacaktır. Ayrıca, sakinleştirici etkisiyle çocuklarınızın sosyal-duygusal gelişimine destek olacak, birlikte çiçeklerle uğraşmanın paylaşmayı ve işbirliği yapmayı öğretecektir.


Rosa nigrum çiçek atölyelerinin sunduğu avantajlar arasında çocuklara kendi potansiyellerini keşfetme fırsatı tanımak, dikkat sınırlarını genişletmek, problemlere özgün çözüm yolları bulmayı öğrenmek ve düşünme becerilerini geliştirmek bulunmaktadır. Bu atölyeler, bilgiyi, düşünceyi ve hayali doğru şekilde organize etmenin temelini oluşturarak çocuklarınızın yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedeflemektedir.


Unutmayalım ki doğa, çocuklara sunduğu muhteşem kokulu, farklı renkli, dokulu ve şekilli çiçeklerle en güzel oyuncağıdır. Onlara bu doğal güzellikleri keşfetme ve sanatsal bir deneyim yaşama fırsatı sunun!

 

 

https://www.rosanigrum.com/workshop-cicek-egitimi Linkinden rezervasyon ve kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz.

En yakın zamanda sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz!


44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
rosa-nigrum-whatsaap-siparis-hatti.png
bottom of page