top of page

Bayram Geliyor...


Bayramlar, kültürümüzde önemli bir yere sahip... Sevdiklerimizle aramızdaki bağı güçlendirmek için bayramlarda hediyeleşmek ise en güzel adetlerimizden biri... Büyüklerimizin elini öpmek, çocuklarımızın bayramlık kıyafetlerini giymesi, aile büyüklerimizle birlikte özel yemekler yemek ve tabii ki hediyeleşmek, bayramların tadını çıkarmamızı sağlar.

Bayramların vazgeçilmezleri arasında çiçekler de yer almaktadır. Sevdiklerimize çiçek hediye etmek, sofralarımızı çiçeklendirmek onlara olan sevgimizi, saygımızı ve özenimizi göstermenin zarif bir yoludur. Rosa nigrum, bayramlarda sevdiklerinize özel olarak hazırlanmış birçok farklı çiçek seçeneği sunmaktadır. Sevgilinize, eşinize veya ailenize bayram için en uygun çiçeği seçmek için rosanigrum.com 'a uğramanız yeterli.

Bayram hediyelerinin en sevilenleri arasında lokum, çikolata, mum ve kolonya da yer almaktadır. Rosa nigrum, bu özel gün için özel olarak hazırlanmış hediye seçenekleri sunuyor. Çikolata dolu bir hediye kutusu, sevgilinizi veya eşinizi mutlu etmenin harika bir yolu olabilir. Hoş kokulu bir mum, romantik bir atmosfer yaratmanızı sağlayacaktır. Kolonya ise, tüm ailenize özel bir hediye seçeneği olabilir.

Rosa nigrum, bayram için en uygun hediye seçeneklerini sunan bir çiçek mağazası olmak ile birlikte; Kendi Kutunu

Yap seçeneği ile sevdiklerinize ya da kurumunuza özel hediye kutuları hazırlayabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi içinde her yaşa ve her kesime hitap eden birbirinden güzel hediyelikler bulunmaktadır. Uygun fiyat aralıkları ile de bütçenizi zorlamadan sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlar.

Bu bayram, sevdiklerinize özel hediyeler vermek isterseniz, rosanigrum.com, Rosa nigrum İstanbul ve Ankara çiçek mağazalarımıza uğramayı unutmayın. Çiçekler, lokumlar, çikolatalar, mumlar ve kolonyalar arasından sevdiklerinize en uygun hediyeyi seçin ve onları mutlu etmenin keyfini çıkarın. Herkese iyi bayramlar...

67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
rosa-nigrum-whatsaap-siparis-hatti.png
bottom of page